M. Nooralishahi – Medisch Centrum Mediport – Amsterdam

Medisch Centrum Mediport

Hoofdweg 506 1055AB Amsterdam

M. Nooralishahi

LET OP!
In verband met de zomervakantie is de praktijk van dokter Nooralishahi gesloten en telefonisch niet bereikbaar van 12 t/m 23 augustus 2024.
Bij spoed, bellen naar dokter Ouchan. Telefoonnummer voor spoed 020 – 6846479.
Wij wensen u een fijne zomervakantie.

 

Huisartsen

Drs. M. Nooralishahi

Openingstijden praktijk Nooralishahi:

De huisartsenpraktijk is op maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.
Tel: 020-6848670

Mijn Gezondheid

Met MijnGezondheid.net regelt u online uw gezondheidszaken bij uw huisarts. U kunt een email consult aanmaken, een afspraak maken en uw dossier inzien.

Ook kan uw huisarts een beeldbelafspraak met u maken

Klik op de volgende link om een account aan te maken met uw DIGI D.

https://home.mijngezondheid.net/inloggen/

Afspraak maken:

Voor het maken van een afspraak kunt u de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 – 12.00 uur. Voor een afspraak bij de huisarts wordt in principe 10 minuten gereserveerd. Dit is bedoeld voor één klacht. Heeft u meer dan één klacht of vraag, maakt u dan een dubbele afspraak.

Voor eenvoudige vragen kunt u gebruik maken van het telefonisch spreekuur. U belt tussen 08.00 en 11.00 uur naar de praktijk en vraagt om een telefonisch consult. De huisarts belt u dan later die dag terug.

Uitslagen:

Voor lab uitslagen kunt u elke werkdag bellen tussen  08.00-12.00 en 14.00-16.00 uur.

Aanvragen huisbezoek:

Als u om medische redenen niet in staat bent om naar de praktijk te komen kunt u een huisbezoek aanvragen. Dit huisbezoek dient u voor 10 uur kenbaar te maken.

Spoedgeval:

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie. Voor spoedeisende klachten kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bellen met de spoedlijn, telefoon : 020-6848670, optie 1. In de avond, vanaf 17.00 uur, en in het weekend kunt u bellen met de Dienstenposten Amsterdam, telefoon : 088 0030600.

No Show tarief:

Het komt helaas vaak voor dat patiënten zonder bericht niet op afspraken bij de huisarts of praktijkondersteuner verschijnen.
Gezien de drukte in de praktijk ervaren wij dit als zeer vervelend, omdat wij dan iemand anders hadden kunnen helpen op dat tijdstip.
Mocht u  verhinderd zijn op de gemaakt afspraak, dan graag bericht uiterlijk 4 uur voor de geplande afspraak.

Bel uw afspraak op tijd af, dan kan een andere patiënt nog geholpen worden
We hanteren op advies van de Landelijke Huisartsen Vereniging een No Show tarief voor het niet nakomen van afspraken bij de huisarts, assistente en praktijkondersteuner. Tarieven zijn afhankelijk van de gereserveerde tijd en variëren als zodanig van € 15,00 voor een enkel consult tot € 25,00 voor een dubbel consult. U ontvangt de rekening met het te betalen bedrag per post thuis.

Drs. M. Nooralishahi

Ik heb geneeskunde gestudeerd aan Universiteit Utrecht en heb mijn specialisatie tot huisarts in 2014 afgerond aan de VU. Daarna heb ik subspecialisatie ouderengeneeskunde gevolgd in Universiteit Leiden. Daarnaast ben ik een CHBB geregistreerde echografist.

Ik ben een betrokken huisarts die zorgvuldig te werk gaat en veel plezier haalt uit het contact met de patiënten. Ik vind het belangrijk om dicht bij de mensen te staan, te luisteren en samen tot de beste oplossing van de hulpvraag te komen. Ik doe binnen de dagelijks praktijk echografie en verricht ik chirurgische ingrepen.
Ik werk van maandag tot en met donderdag.

Ik hoop u van goede zorg te gaan voorzien en op een prettig en duurzaam contact.